modularni solarni sistemi

Pokrećemo revoluciju u OFF GRID solarnim sustavima.
Dosadašnji način nabavke solarnog sustava za vikendnicu, mobilnu kuću, brvnaru nije bio najjednostavniji. Od izbora optimalnog sistema, kupnje i dostave sistema, plaćanje električara,..

Naši MODULARNI solarni sistemi isključuju sve to, MODULARNI sistemi dolaze gotovi, jedini Vaš posao je montaža konstrukcije, dok se KOMPLETAN solarni sustav nalazi u posebnim modulima, koje je potrebno samo “uštekati”.
Te, možete birati u izboru od više modela različitih specifikacija ovisno o Vašim potrebama, te se svaki sistem da nadograđivati kasnije.

nikad jednostavniji solarni set

Svaki MODUL u modularnim sistemima je smislena jedinica.
Moduli se sastoje od konstrukcije nosača, PV panela, modula sa pretvaračem, te modula sa baterijama.

Modul sa pretvaračem ima kompletnu DC i AC zaštitu, osigurači, odvodnici prenapona, uzemljenja,.. Također i modul sa baterijama koji se sastoji od baterija, DC osigurača, regulatorom punjenja.
Sistemi su koncipirani na način da se daju prošitivati, u slučaju da nakon nekog vremena poželite veći kapacitet baterija, jednostavno, dodate i “uštekate” ekstra modul baterija.

MODULARNI solarni setovi su idealni za sva mjesta gdje Vam je potrebna električna energija, od mobilnih kuća, vikendica, apartmana, brvnara.

 

sastavljanje sistema

Svaki MODULARNI off grid solarni set dolazi na paleti dimenzija 2000x1000mm sa uputama. Konstrukcija nosača dolazi predmontirana, te za sklapanje konstrukcije treba cca. 10 minuta

Nakon što se konstrukcija sklopi, na nju se pričvrste paneli, te na zato predviđeno mjesto MODULI sa pretvaračem i baterijama.

Te je Vaš solarni sistem spreman za korištenje u svega 10 minuta.

 

 

Prednosti

✔ Niža krajnja cijena od konvencionalnih solarnih sistem

Kvaliteta izrade

Jednostavna mogućnost proširenja sistema

Nema troškova goriva

Kompletna DC i AC strujna zaštitna

Solarni generator struje

Dugi vijek trajanja sustava

Modularno – mogućnost nadogradnje

KONTAKT

hrHR